Νέες ανακυκλωμένες κρεμάστρες ενός υλικού

Νέες Ανακυκλωμένες Κρεμάστρες Ενός Υλικού
Μono-Material Plastic Hangers made of Recycled-PS

Για να πραγματοποιηθεί ανακύκλωση πλαστικής ύλης, πρέπει πρώτα να προηγηθεί διαχωρισμός των διαφορετικών ειδών πλαστικού που αποτελούν ένα ολοκληρωμένο προϊόν. Κάποιες φορές όμως ένα προϊόν αποτελείται όχι μόνον από πλαστικό, αλλά και από άλλες ύλες, όπως μέταλλο, χαρτί, γυαλί.

Αυτή η διαδικασία είναι φοβερά ενεργοβόρα και κοστίζει πολύ καθώς διαφορετικά είδη πλαστικού ή διαφορετικά υλικά δε μπορούν να αναμειχθούν ώστε να παραχθεί δευτερογενής ύλη πλαστικού.

Αναλογιζόμενοι τόσο τη δυσκολία διαχωρισμού των διαφορετικών υλών , όσο και τη κατανάλωση ενέργειας η οποία απαιτείται για να συμβεί αυτό, αποφασίσαμε να αντικαταστήσουμε σε κάποιους κωδικούς κρεμαστρών τον μεταλλικό γάντζο με πλαστικό.

Έχοντας λοιπόν πλαστικό περιστρεφόμενο γάντζο ίδιου είδους πλαστικού με το σώμα της κρεμάστρας, κατά τη διαδικασία ανακύκλωσης δε χρειάζεται διαχωρισμός δύο υλικών.
Περνάμε απλά και γρήγορα στο στάδιο τεμαχισμού και ανακύκλωσης των ελαττωματικών κρεμαστρών.

Η κρεμάστρα είναι κατασκευασμένη τόσο το σώμα της όσο και ο γάντζος, από ανακυκλωμένη πολυστερίνη, μαύρου χρώματος.

Τα οφέλη είναι πολλά:

  • Εξοικονόμηση ενέργειας
  • Μηδενικά απόβλητα
  • Οικονομικότερο προϊόν
  • Προστασία του Περιβάλλοντος

Εμείς στη Biocals, βρισκόμαστε συνεχώς σε Έρευνα & Αναζήτηση νέων Α΄Υλών , τεχνολογίας και νέων αντικειμένων που να μπορούν να ανακυκλωθούν με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας.